Home Food

Κανελόνια με κιμά και λαχανικά

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Μια υπέροχη συνταγή, είναι η σημερινή πρόταση. Κανελόνια με κιμά και λαχανικά και καλή σας όρεξη.

Υλικά:

2 πακέτα κανελόνια
1 κιλό κιμάς
2 καρότα
1 κρεμμύδι ξερό
1 πράσο
1 κουτ.γλ.ζάχαρη
1 πιπεριά πράσινη
300γρ.regato τρυμμενο
1κουτ.γλυκού πελτέ
4φρέσκες ντομάτες
1,5 λίτρο φρέσκο γάλα
λάδι,αλάτι,πιπέρι,κανέλα,μπαχάρι,ρίγανη. (κατά βούληση)

Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το πράσο, το κρεμμύδι, τον πελτέ και τον κιμά.
Ρίχνουμε το καρότο και την πιπεριά, Σβήνουμε με κρασί.
Βάζουμε τις ντομάτες και τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε τον κιμά για μισή ώρα. Τον αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ρίχνουμε τα 2/3 της ποσότητας του τυριού στην γέμιση.
Γεμίζουμε τα κανελόνια, ρίχνουμε λίγο τυρί τρυμμένο στο πάτο του ταψιού και στρώνουμε τα κανελόνια.
Ρίχνουμε το γάλα να τα σκεπάσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30′-40′ στους 220-250 βαθμούς.

Δείτε αυτή και άλλες συνταγές στο Μαμαδο μπερδέματα

more posts vipnews
More Food