Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει πεντανόστιμους ντοματοκεφτέδες.
Υλικά
1 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
4 αβγά
1/2 ματσάκι μαϊντανό20 φύλλα άνηθο
15 φύλλα κόλιανδρο
20 φύλλα άνηθο
15 φύλλα βασιλικό
100 γρ. αλεύρι
100 γρ. σιμιγδάλι
250 γρ. ξινομηζύθρα
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη μους γιαουρτιού
500 γρ. γιαούρτι
2 λάιμ
1 φρέσκο κρεμμύδι
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο