Μια εύκολη και κυρίως νόστιμη συνταγή, είναι η σημερινή μας πρόταση. Σπιτικό hamburger – gourmet και καλή σας όρεξη.
Έψησα κοτόπουλο φιλέτο μπούτι στην γκριλιέρα, έψησα τα σπαράγγια. Έψησα λίγο μπέικον και έβαλα πατάτες στον φούρνο σαν τηγανιτές. Έφτιαξα μια γουακαμόλε:
Υλικά
350 γρ. αβοκάντο
ξύσμα, από 2 λάιμ
χυμό, από 2 λάιμ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1/2 σκ. σκόρδο
1/2 κρεμμύδι
1 ντομάτα
1 κ.σ. κόλιανδρο
1 κ.σ. δυόσμο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αβοκάντο κομμένο σε μικρά κυβάκια, το ξύσμα και τον χυμό από τα lime, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Πιέζουμε με ένα πιρούνι μέχρι να πάρει το μείγμα διαφορετικές υφές. Θέλουμε το αβοκάντο να έχει μικρά και μεγάλα κομμάτια. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.
Βάζουμε το κοτόπουλο, το μπέικον, τυρί του τόστ, τη γουακαμόλε και μια ντομάτα και το ψήνουμε λίγο στην τοστιέρα.
Αυτή κι άλλες συνταγές στο Μαμαδο μπερδέματα