Εύκολη, γρήγορη, νόστιμη και προπάντων υγιεινή είναι η συνταγή που σας προτείνουμε για σήμερα, και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει επιτυχία. Κοφτό μακαρονάκι με κοτόπουλο και φέτα!
Υλικά
500 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι ολικής άλεσης
120 γραμμάρια σάλτσα τομάτας με βασιλικό, θυμάρι και κόκκινο κρασί
4 μικρά φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε κομμάτια
80 γραμμάρια τριμμένη φέτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε το κοφτό μακαρονάκι σε βραστό αλατισμένο νερό και στη συνέχεια το σουρώνετε.
Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια και τα ψήνετε με πολύ λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή για 10 λεπτά στο grill του φούρνου σας.
Σε μια κατσαρόλα προσθέτετε τα ψημένα κομμάτια κοτόπουλου, τη σάλτσα τομάτας και τα ζυμαρικά.
Ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε σε ατομικά πιάτα προσθέτοντας από πάνω την τριμμένη φέτα.
Πηγή: Vita.gr