Home Food

Ιταλική σαλάτα Caprese με μοτσαρέλα

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Μια κλασσική σαλάτα που με έξυπνες κινήσεις και υλικά που βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ, γίνεται πανεύκολα. Ο φρέσκος βασιλικός από τη γλάστρα, τώρα το καλοκαίρι, απαραίτητος! Το χειμώνα περιοριστείτε στα υλικά του σούπερ μάρκετ.

Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε τα τοματίνια. Τα κόβουμε στη μέση και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε τα μοτσαρελάκια κι όσο αλάτι προτιμάμε.

Ανακατεύουμε καλά σε ένα φλιτζάνι το ελαιόλαδο με τη σάλτσα πέστο και περιχύνουμε με το μείγμα τη σαλάτα.

Αν θέλουμε για διακόσμηση, προσθέτουμε μερικά φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού.

  • 400 γραμμάρια τοματίνια
  • 400 γραμμάρια μικρά φρέσκα μοτσαρελάκια
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σούπας έτοιμη σάλτσα πέστο

ΠΗΓΗ: cook&feel

more posts vipnews
More Food