Home Media

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν έχω κλείσει ακόμα στο «Ε»

 

Όχι μόνο δεν έχει κλείσει ακόμα με το «Ε» η Ζέτα Μακρυπούλια, παρά τα όσα γράφονται, αλλά η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να κάνει τηλεόραση.

Η γνωστή παρουσιάστρια απαντάει και βάζει τέλος στα διάφορα σενάρια που ακούγονται, αλλά και για τις οικονομικές της απαιτήσεις μέσα από συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real».

Εσύ, Ζέτα, φέρεσαι να έχεις «κλείσει» στο «Ε»…

«∆εν έχω «κλείσει». Έχω κάνει µία πρώτη κουβέντα, αλλά δεν έχουµε καταλήξει ούτως ώστε να µπορώ να ανακοινώσω κάτι. ∆εν έχω αποφασίσει ακόµα αν θα κάνω τηλεόραση και τι θα κάνω σε αυτήν. Όλα «παίζονται» ακόµα. ∆εν θέλω να βιαστώ – όποιος βιάζεται σκοντάφτει».

Κάποιοι σού προσάπτουν ότι έχεις τροµερές οικονοµικές απαιτήσεις και σε τέτοιους καιρούς…

«Εξαρτάται τι εννοεί κανείς «έχω τροµερές οικονοµικές απαιτήσεις». Θεωρώ ότι είµαι «προσγειωµένη» όσον αφορά την κατάσταση όπως έχει διαµορφωθεί λόγω της κρίσης. Από την άλλη, δεν είµαι διατεθειµένη, επειδή κάποιοι θέλουν σε αυτή τη συνθήκη να ρίξουν ακόµα πιο πολύ τα κασέ κάποιων ανθρώπων, να παίξω το παιχνίδι τους. Ξέρω πώς είναι η αγορά, ξέρω και ποια είναι τα χρήµατα που µπορώ να πάρω. Ήρθε προ ηµερών µια πρόταση για µια ταινία που µε ενδιέφερε πολύ και όταν µου είπαν πως δεν υπάρχουν χρήµατα, τους απάντησα ότι δεν µε ενδιαφέρει και δεν θέλω να πληρωθώ καν. Με ενδιέφερε πολύ καλλιτεχνικά και ήµουν ανοιχτή στο να το κάνω».

more posts vipnews
More Media
Search