Η Ιωάννα Παππά μίλησε στο περιοδικό Gala.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής της καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με το «τέρας» της κατάθλιψης.
“Στο πρώτο lockdown έπαθα κατάθλιψη.
Νόμιζα ότι ζούσα την “Έβδομη Σφραγίδα”, προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Ένιωθα ότι ζούσα την Αποκάλυψη. Και ήρθε σαν κάτι πολύ σκοτεινό και προσπαθούμε να βγούμε απ’ αυτό όσο πιο αναίμακτα γίνεται.
Πολλές ανθρώπινες ζωές χάθηκαν και σκέφτομαι πολύ τους ανθρώπους που δεν δουλεύουν και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν να μην κάνω κάτι και να κάθομαι κλεισμένη στο σπίτι”.
Κλείνοντας, η ίδια μίλησε για τη σειρά, λέγοντας πως:
“είναι μια σειρά με κινηματογραφικές προδιαγραφές. Αρχικά προγραμματίστηκε να παίζεται δύο φορές την εβδομάδα αλλά στη συνέχεια έγιναν τρεις, οπότε οι ρυθμοί έχουν γίνει εξαντλητικοί. Αν είχαμε θέατρο, γιατί οι περισσότεροι είχαμε κλείσει δουλειές, δεν νομίζω να το αντέχαμε”.