Home Food

Σοκολατένια μπισκότα

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

 

Όλοι αγαπούν τα σοκολατένια μπισκότα. Ταιριάζουν τέλεια με τον καφέ, με το τσάι ή με το γάλα.

 

Χρόνος Προετοιμασίας: 18′
Μερίδες: 6

Υλικά
1 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη (150 γραμμάρια)
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη (120 γραμμάρια)
2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι (200 γραμμάρια)
1/3 φλιτζάνι τσαγιού κακάο σκόνη (30 γραμμάρια)
1 βανίλια

Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ χτυπάω τη ζάχαρη άχνη με τη μαργαρίνη.
Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνω με τα χέρια μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.
Ανοίγω τη ζύμη με πλάστη σε φύλλα πάχους 0,5 εκατοστών και κόβω μπισκότα με κουπ-πατ.
Ψήνω σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς φούρνο, για 17′-18′.
Όλα τα μπισκότα είναι μαλακά όταν βγαίνουν από το φούρνο αλλά όσο κρυώνουν σφίγγουν.

Πηγή: www.cookandfeel.gr

more posts vipnews
More Food