Home Food

Παγωτό μόκα με μπισκότα OREO και κομμάτια σοκολάτας

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν γίνεται. Η πρότασή μας είναι παγωτό με το άρωμα καφέ, κομματάκια σοκολάτας και μπισκότα OREO.

Χρόνος Προετοιμασίας: 10΄

Μερίδες: 12

 

Υλικά

2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
2 κουτιά φυτική σαντιγί Morfat
2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο γάλα
2 δόσεις έτοιμος δυνατός καφές espresso (8 κουταλιές σούπας) ή 2 κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέ
1/2 φλιτζάνι τσαγιού σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
1 πακέτο μπισκότα OREO (14 μπισκότα)

 

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά (εκτός από τα μπισκότα) πολύ καλά στο μίξερ. Προσθέτουμε και τα μπισκότα σπασμένα σε χοντρά κομμάτια και ανακατεύουμε ξανά.

Βάζουμε το μίγμα σε ένα τάπερ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.

Μια περίπου ώρα μετά, βγάζουμε το τάπερ από την κατάψυξη κι ανακατεύουμε πάλι με ένα κουτάλι για να αφρατέψει.

Κλείνουμε το τάπερ, το βάζουμε ξανά στην κατάψυξη κι αφήνουμε να παγώσει καλά.

 

Πηγή: www.cookandfeel.gr

more posts vipnews
More Food