Home Best Life

Πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό;

Πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε πότε θα πρέπει να αλατίζουμε τα φαγητά και ποιες είναι οι σωστές δοσολογίες. Εμείς σας δίνουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές… -Τα όσπρια και τα λαχανικά πρέπει να τα αλατίζονται προς το τέλος του μαγειρέματος διότι εάν τα αλατίσετε από την αρχή σκληραίνουν.

 

-Το κρέας και τα ψάρια πρέπει να αλατίζονται πολύ πριν το μαγείρεμά τους.

 

-Τα μακαρόνια πρέπει να βράσουν από την αρχή σε αλατισμένο νερό.

 

-Οι τηγανητές πατάτες και τα τηγανητά αυγά πρέπει να αλατίζονται πριν τηγανιστούν.

 

Πηγή: govastileto.gr

more posts vipnews
More Best Life
Search