Φτιάξτε μια πρωτότυπη και δροσερή σαλάτα με βασικό συστατικό το ζουμερό καρπούζι και απολαύστε την…
Υλικά: 2 ματσάκια ρόκα, 4 λιαστές ψιλοκομμένες ντομάτες, 800γρ. ψίχα καρπουζιού, ½ κόκκινο ξερό κρεμμύδι, 1 φλιτζάνι τσαγιού φέτα, 1 κουταλιά σούπας φρέσκο δυόσμο, 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.
Εκτέλεση: Σε μια ανοιχτή πιατέλα στρώνεται τη ρόκα και πασπαλίζετε με τις λιαστές ντομάτες. Κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες το κρεμμύδι και το βάζετε μέσα. Καθαρίζετε το καρπούζι από τους σπόρους και το κόβετε σε φέτες και το προσθέτετε και αυτό. Ψιλοκόβετε το δυόσμο την τελευταία στιγμή και πασπαλίζετε με τη φέτα. Τέλος περιχύνετε με το ελαιόλαδο.