Home Best Life

Σάββατο 31 Μαρτίου η Ώρα της Γης

Η WWF Eλλάδας απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη φετινή Ώρα της Γης, ζητώντας από τους πολίτες να κατεβάσουν τον διακόπτη του ηλεκτρικού για μία ώρα, από τις 8.30 το βράδυ, του Σαββάτου 31 Μαρτίου.

 

Υπενθυμίζεται ότι η δράση της οργάνωσης «Ώρα της Γης», με στόχο την ευαισθητοποίηση κατά της κλιματικής αλλαγής, ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϊ με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση και της εφημερίδας The Sydney Morning Herald.

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, η δράση επεκτάθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο την επόμενη χρονιά.

Φέτος, η WWF Ελλάδας δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στην ελληνική συμμετοχή, καλώντας τους πολίτες να δώσουν το δικό τους μήνυμα μέσω της σελίδας της οργάνωσης στο Facebook.

http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=96965

 

 

 

 

 


 

 

 

more posts vipnews
More Best Life
Search