Με τη θερμοκρασία να έχει φτάσει στα ύψη, ιδανική επιλογή για ένα δροσερό και ταυτόχρονα θρεπτικό γεύμα, αποτελεί η κλασική τονοσαλάτα!
Είναι εύκολη και προπάντων γευστική. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσει σε όλους. Αυτό την καθιστά και ιδιαίτερα δημοφιλή σαλάτα για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Τι θα χρειαστούμε:
Τόνο κονσέρβα με λάδι ελιάς
2 κρεμμύδια μικρά
2 αυγά βρασμένα
1 πατάτα βρασμένη
1 πράσινη πιπεριά
μαγιονέζα
πιπέρι, αλάτι, πάπρικα
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, τα αυγά, την πατάτα και τα κρεμμύδια. Τα δύο τελευταία μπορείτε να τα βάλετε και στο μπλέντερ. Τα βάζουμε μαζί με τον τόνο και ρίχνουμε όση μαγιονέζα θέλουμε.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Αμέσως μετά, ετοιμαστείτε για μια πραγματικά απολαυστική, γευστική εμπειρία…