Μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Οδοντιατρικό Ίδρυμα του King’s College στο Λονδίνο καταδεικνύει την ύπαρξη ενός παράγοντα που καταστρέφει τα δόντια διαβρώνοντάς τα και μάλιστα περισσότερο και από τα αναψυκτικά.
Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές, σύμφωνα με το onmed.gr, εξέτασαν τη συσχέτιση τροφίμων και διάβρωσης των δοντιών σε περισσότερους από 1.000 άντρες και γυναίκες, ηλικίας 18 έως 30 ετών.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.gamosspecial.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=816