O Βαγγέλης Δρίσκας μάς δίνει πρωτότυπες ιδέες μαγειρέματος απλών συνταγών που κάνουν την απόλαυση καθημερινή συνήθεια!
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 14:15, ο γνωστός σεφ από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεύσεις στη φύση», μας δίνει οδηγίες πώς να πετυχαίνουμε την τέλεια χυλωμένη ρεβιθάδα με πικάντικο κοτόπουλο.
Φτιάξτε τη δική σας σάλτσα μπάρμπεκιου σε μια ιδιαίτερα αρωματική εκδοχή με καφέ, ιδανικό συνοδευτικό για χοιρινές πανσέτες και ψητά λουκάνικα, ψήστε στο φούρνο πένες με καπνιστή γαλοπούλα , μανιτάρια και φέτες μοτσαρέλας και αναβαθμίστε τη γεύση από το φιλέτο πέρκας με σάλτσα ελιάς και αγκινάρες τουρσί. Οι αγαπημένες τηγανίτες αναλαμβάνουν να γλυκάνουν αυτό το μεσημέρι Κυριακής!Αφράτες τηγανίτες με ανθότυρο γαρνιρισμένες με απίθανη σάλτσα εσπεριδοειδών…