Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι διατροφολόγοι και οι γιατροί που εκτιμούν ότι η δυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη) θα είναι η μεγαλύτερη διατροφική πρόκληση στον δυτικό κόσμο τα επόμενα χρόνια.
Οι περισσότεροι γιατροί είναι, σύμφωνα με το onmed.gr. εξοικειωμένοι με την κοιλιοκάκη και τα πεπτικά προβλήματα που συνδέονται με την ευαισθησία στη γλουτένη, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων.
Διαβάστε περισσότερα:http://www.gamosspecial.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=737