Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι δεν γίνεται. Όταν αυτό συνδυαστεί και με το εθνικό μας τυρί, τη φέτα, τότε δεν μπορούμε παρά να μιλάμε για έναν απίστευτο, γευστικό συνδυασμό.
Η προετοιμασία αυτού του δροσιστικού πιάτου είναι εύκολη και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Κόψτε το καρπούζι στη μέση και με ένα κουτάλι της σούπας βγάλτε το εσωτερικό. Αν θέλετε κόβετε το καρπούζι σε μεγάλες φέτες όπως βλέπετε και στη φωτογραφία για να φάνε περισσότερα άτομα.
Με ένα μαχαίρι κόβουμε τη φέτα σε τετράγωνα κομμάτια και τα σερβίρουμε μέσα στην ίδια τη φλούδα του καρπουζιού.
Γαρνίρουμε με φυλλαράκια βασιλικού, ενώ αν θέλετε μπορείτε και ρίξετε από πάνω διάφορες σως ή χυμούς.