Home Best Life

Τι θα διάλεγε μια γυναίκα: Καλό σεξ, ή μια βόλτα για ψώνια;

Αν τεθεί το δίλημμα σε μια γυναίκα «καλό σεξ ή βόλτα για ψώνια», τι νομίζετε ότι θα επιλέξει; Μην βασανίζεστε… Η επιστήμη θα δώσει την απάντηση!

Μα, φυσικά, θα επιλέξει… βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια; Αναρωτιέστε γιατί;

 

Έρευνα, λοιπόν, του Πανεπιστημίου Westminster, έδειξε ότι η αγορά (είτε είναι απλή αγορά σε super market, είτε είναι αγορά ενός αυτοκινήτου, ή πολύ περισσότερο η αγορά ρούχων) προκαλεί στις γυναίκες τον ίδιο ερεθισμό και σεξουαλική διέγερση σαν να ήταν στο κρεβάτι με τον καλύτερο εραστή του κόσμου!

 

Η βάση της έρευνας ήταν 50 εθελόντριες και εθελοντές και μεταξύ άλλων οι επιστήμονες παρακολουθούσαν τον εγκέφαλο τους (αξονική) την ώρα που έκαναν διάφορες δραστηριότητες, όπως το να σερφάρουν στο ίντερνετ, να μιλάνε στο τηλέφωνο, να βλέπουν μια ταινία πορνό και να ψωνίζουν διαδικτυακά.

 

Η συναισθηματική δραστηριότητα του εγκεφάλου των γυναικών όταν έκαναν αγορές ήταν το ίδιο έντονη όσο και όταν έκαναν έρωτα. Οι ψυχολόγοι του πανεπιστημίου, που προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα μαγνητίζεται για δευτερόλεπτα από μια εκρηκτική παρουσία πχ η θέα ενός ζευγαριού παπουτσιών που πρόκειται να αγοράσουν, το ίδιο με το να κάνουν σεξ.

Πηγή: Iatropedia

more posts vipnews
More Best Life
Search