Μια εύκολη συνταγή με υπέροχη γεύση, σας παρουσιάζουμε σήμερα. Φτιάξτε ταλιατέλες με μανιτάρια και είναι σίγουρο ότι θα γίνει από αγαπημένα σας πιάτα.
Υλικά:
1 πακέτο ταλιατέλες
200 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
200 γρ. μανιτάρια Porto Belo
150 γρ. φρέσκα άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
150 ml Παρθένο Σησαμέλαιο απο την εταιρία “Μακεδονικός Χαλβάς”
½ φλυτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 αυγά
1 σκελίδα σκόρδο
δενδρολίβανο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο, βραστό και αλατισμένο νερό για 8-9 λεπτά περίπου, προσέχοντας όμως να μην παραβράσουν.
Τις στραγγίζουμε, τις περιχύνουμε με λίγο σησαμέλαιο και τις κρατάμε ζεστές.
Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε όλα τα μανιτάρια και ψήνουμε για λίγο με το σκόρδο και λίγο δενδρολίβανο.
Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και τα αυγά, ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα και τις αποσύρουμε αμέσως από τη φωτιά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.