Επειδή είναι Καθαρά Δευτέρα και χωρίς ταραμοσαλάτα, γιορτινό τραπέζι δεν γίνεται, σας έχουμε μια υπέροχη συνταγή για την παρασκευή της.
Υλικά:
100 γρ. ταραμά κατά προτίμηση λευκό
5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί λευκό χωρίς κόρα
χυμό ενός λεμονιού
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 ml Παρθένο Σησαμέλαιο
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε σε ένα μπολ για 10 λεπτά το ψωμί, το στραγγίζουμε και σε μίξερ χεριού το χτυπάμε μαζί με τον ταραμά και το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.
Προσθέτοντας λίγο-λίγο το σησαμέλαιο και το χυμό του λεμονιού, συνεχίζουμε το χτύπημα. Ελέγχουμε συνεχώς το αφράτεμα και την ομογενοποίηση του ταραμά.
Τον σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.