Home Best Life

Ψαρονέφρι με μουστάρδα και μέλι!

Νόστιμη, εύκολη και γρήγορη είναι η συνταγή που σας προτείνουμε για το κυριακάτικο τράπεζι. Ψαρονέφρι με μουστάρδα και μέλι!

 

Υλικά

800 γρ. ψαρονέφρι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3/4 κρασοπότηρου κόκκινο κρασί
αλατοπίπερο
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.σ. μέλι

 

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

Μόλις κάψει ρίχνουμε το κρέας σε κομματάκια. Το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει σε μέτρια φωτιά και τότε το αλατίζουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Όταν αυτό μαραθεί, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε πιπέρι, μουστάρδα και θυμάρι ανακατεύοντας.

Μαγειρεύουμε το φαγητό για ακόμα 6 λεπτά περίπου και τότε προσθέτουμε το μέλι, δυναμώνοντας λίγο στο τέλος τη φωτιά. Προσοχή, όμως, σ’αυτό το στάδιο μην το αφήσετε πολύ, ίσα να ανακατέψετε και το μέλι. Αλλιώς θα πιεί τα υγρά και θα στεγνώσει!

 

Πηγή: Syntagespareas

more posts vipnews
Top Stories
More Best Life
Search