Home Best Life

Γαύρος σαγανάκι

Μια καλοκαιρινή συνταγή με ελληνικό… χρώμα σας προτείνουμε για το κυριακάτικο τραπέζι. Γαύρο σαγανάκι με φέτα, και καλή σας όρεξη!

Υλικά

 

1 kg γαύρο
1 μεγάλη πράσινη γλυκία πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Ψιλοκομμένη καυτερή πράσινη πιπεριά ανάλογα τα γούστα
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 γεμάτη κ.σ. μουστάρδα απαλή
1 λεμόνι
Φέτα
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το γαύρο.
Αραιώνουμε τη μουστάρδα με το χυμό από ολόκληρο το λεμόνι.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα εκτός από τη φέτα, κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για κανα 10λεπτο περίπου μεχρι να ψηθεί ο γαύρος.
Ένα λεπτό πριν κατεβάσουμε το φαγητό από τη φωτιά, τριβουμε με τα χέρια μας χονδροκομμένη μπόλικη φέτα.

 

 

Πηγή: sintagespareas.gr

more posts vipnews
More Best Life
Search