Πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε πότε θα πρέπει να αλατίζουμε τα φαγητά και ποιες είναι οι σωστές δοσολογίες. Εμείς σας δίνουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές… -Τα όσπρια και τα λαχανικά πρέπει να τα αλατίζονται προς το τέλος του μαγειρέματος διότι εάν τα αλατίσετε από την αρχή σκληραίνουν.
-Το κρέας και τα ψάρια πρέπει να αλατίζονται πολύ πριν το μαγείρεμά τους.
-Τα μακαρόνια πρέπει να βράσουν από την αρχή σε αλατισμένο νερό.
-Οι τηγανητές πατάτες και τα τηγανητά αυγά πρέπει να αλατίζονται πριν τηγανιστούν.
Πηγή: govastileto.gr