Το πιο δημοφιλές φρούτο του καλοκαιριού, μας δίνει και έναν από τους πιο δροσιστικούς χυμούς. Φτιάξτε ένα χυμό από καρπούζι και απολαύστε τον με όλες σας τις αισθήσεις!
Υλικά:
1 1/2 φλιτζάνι κομμένο χωρίς κουκούτσι καρπούζι
1 φλιτζάνι θρυμματισμένο πάγο
1 κουταλάκια τσαγιού μέλι
Φρέσκος δυόσμος (προαιρετικό για γαρνίρισμα)
Παρασκευή:
Βάλτε στο μπλέντερ το καρπούζι μαζί με πάγο και μέλι και αφήστε τα να ανακατευτούν μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Ο χυμός είναι σχεδόν έτοιμος και απλώς γαρνίρετε με τον δυόσμο. Σερβίρεται πάντα παγωμένος, ωστόσο θα πρέπει να τον ανακατέψετε προτού τον προσφέρετε ή τον απολαύσετε εσείς.