Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα αγαπημένο συνοδευτικό του κυρίου πιάτου μας, την τυροκαυτερή, σε τρεις πεντανόστιμες εκδοχές που μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα…
1. ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ
Υλικά:
200 gr. φέτα/κατίκι
100 gr. ανθότυρο
1-2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
1 κ.γ. πάπρικα
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Απλώς πολτοποιώ σε multi όλα τα υλικά. Τις ποσότητες των υλικών μπορώ να τις αλλάξω κατά το γούστο μου.
2. ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ
Υλικά:
200 gr. φέτα/κατίκι
100 gr. ανθότυρο
1-2 καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
Χυμός από 1/4 λεμόνι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Απλώς πολτοποιώ σε multi όλα τα υλικά. Τις ποσότητες των υλικών μπορώ να τις αλλάξω κατά το γούστο μου.
3. ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
Υλικά:
200 gr. φέτα/κατίκι
100 gr. ανθότυρο
1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη
1,5 κ.σ. καυτερό μπούκοβο
Μερικές σταγόνες ξίδι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Απλώς πολτοποιώ σε multi όλα τα υλικά. Τις ποσότητες των υλικών μπορώ να τις αλλάξω κατά το γούστο μου.