Απλή αλλά τόσο νόστιμη συνταγή. Σπιτικό χυλοπιτάκι με κόκκινη σάλτσα και είναι σίγουρο ότι θα τη λατρέψετε. Καλή σας όρεξη…
Χρόνος Προετοιμασίας: 25′
Μερίδες: 4
Υλικά
2 φλιτζάνια τσαγιού χυλοπιτάκι
5 φλιτζάνια τσαγιού νερό
100 γραμμάρια βούτυρο
2 κουταλιές σούπας τοματοπελτέ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Αλάτι, πιπέρι
τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά βάζουμε το νερό, το βούτυρο και τον πελτέ.
Μόλις πάρουν μια βράση, ρίχνουμε τα χυλοπιτάκια, το αλάτι, πιπέρι, και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο κι ανακατεύουμε πολύ συχνά για να μην μας κολλήσουν.
Μόλις τα χυλοπιτάκια απορροφήσουν όλο το νερό κι έχουν μαλακώσει αρκετά είναι έτοιμα.
Τα σερβίρουμε με μπόλικο τριμμένο τυρί.
Πηγή: www.cookandfeel.gr