Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρουσιάστρια σχολίασε την ένταση που είχαν χθες κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας με τη Νόρα Καούρη
Την ένταση που είχαν χθες 24 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας με τη Νόρα Καούρη, σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», στην οποία μέχρι και την περασμένη σεζόν εργαζόταν η νεαρή δημοσιογράφος.
Σίσσυ Χρηστίδου: « Η Νόρα να μιλήσει με τη Βουλγαράκη και την Καμπούρη»
«Νόμιζα ότι υπήρχε ένας άτυπος κανόνας, να μη σχολιάζουμε τους απέναντι» είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος σε έντονο ύφος είπε: «Όταν ξεκινήσαμε να έρθουμε στο καθημερινό, μου είπατε ότι δε πρέπει να ασχολούμαστε με τους απέναντι λόγω δεοντολογίας, και το σεβάστηκα. Ακούω βέβαια τους απέναντι να ασχολούνται μαζί μας. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά, υπάρχει κι άλλο κρούσμα.
Θέλω να πω όμως κάτι στον κύριο Λιάγκα. Αυτός που έχει κάνει τρέιλερ την κοροϊδία των τηλεθεατών και των συνεργατών του, δε μπορεί να μιλάει για διαστρέβλωση της αλήθειας. Κοροϊδευε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του ότι θα πάει να γίνει ψαράς στην Τήνο, ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1. Το έκανε τρέιλερ, και αυτό δείχνει την αμετροέπεια και το θράσος κάποιων ανθρώπων, και μιλάει για εμάς και διαστρέβλωση της αλήθειας.
Επειδή δεν είμαστε χρυσόψαρα, και επειδή δε προσγειωθήκαμε σήμερα σε αυτή τη χώρα και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, θα ήθελα να είναι η τελευταία φορά που ασχολείται μαζί μας με αυτόν τον τρόπο. Αυτό του προτείνω».
Τέλος, τον λόγο πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία, όπως είπε, στενοχωρήθηκε που είδε την πρώην συνεργάτιδά της να έρχεται σε αυτή τη θέση.
«Επειδή δεν έχει πλάκα, και είναι πολύ σοβαρό αυτό που ειπώθηκε, θα τον καλέσω να φέρει αποδείξεις γι’ αυτή την εκπομπή και τη διαστρέβλωση της αλήθειας, γιατί αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν έχουμε κάνει… Πιστεύω ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τις απέναντι εκπομπές, αν και στον Γιώργο πιστεύω ότι λείπει γι’ αυτό το έκανε αυτό.
Θα σταθώ στο Νοράκι. Εγώ στενοχωρήθηκα για τη Νόρα. Δε μου άρεσε ο τρόπος αυτός. Θα συμφωνήσω όμως με αυτό που της είπε ο Γιώργος, “καλώς ήρθες σε αυτή την εκπομπή”. Καλώς πήγες λοιπόν σε αυτή την εκπομπή Νόρα μου, αυτή είναι η συνθήκη εκεί και δεν είσαι απέναντι, εδώ δηλαδή, να διαφωνείς με τον παρουσιαστή.
Στενοχωρήθηκα που την είδα να έρχεται σε αυτή τη θέση. Θα τη συμβουλέψω να μιλήσει λίγο με τη Βουλγαράκη, την Καμπούρη, να πάρει καμία συμβουλή, και καλή δύναμη».
Τι συνέβη όμως ανάμεσα στη Νόρα Καούρη και τον Γιώργο Λιάγκα;
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, την ώρα που σχολίαζαν στο Πρωινό το ξέσπασμα του Στάθη Σχίζα κατά του Γιώργου Λιάγκα για τον χαρακτηρισμό «ηλίθιος», η Νόρα Καούρη είπε στον παρουσιαστή: «Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τον χαρακτήρισες ηλίθιο. Σε αυτό έχει κάθε δικαίωμα».
Tότε, ο Γιώργος Λιάγκας της απάντησε: «Πρέπει να καταλάβεις κάτι, δεν είσαι απέναντι για να διαστρεβλώνεις την αλήθεια. Τώρα που ήρθες εδώ θα λες την άποψή σου, όπως θέλεις, αλλά θα λες την αλήθεια».





