Το τέταρτο στεφάνι έβαλε πριν λίγο καιρό ο επιχειρηματίας Στέλιος Παναγόπουλος, ο οποίος παντρεύτηκε την Πέλλα Τσερμεντσέλη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Secret” ο γάμος τους έγινε μυστικά στο Λονδίνο, ενώ το ζευγάρι ζει τον έρωτά του στο πολυτελές διαμέρισμα του επιχειρηματία στην Ηρώδου Αττικού. Αγαπημένη τους συνήθεια είναι να κάνουν βόλτα στο Κολωνάκι τα Σαββατοκύριακα. Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν πριν από λίγες μέρες στο Γαλλικό Ινστιτούτο, με αφορμή την παρουσίαση του δίγλωσσου νέου βιβλίου της Νίκης Παπαθεοχάρη με τίτλο “Τα ζώα και οι άνθρωποί τους”.
Η Πέλλα για πολλά χρόνια έχει ασχοληθεί με τη διαφήμιση αφού υπήρξε επικεφαλής σε γνωστή εταιρεία. Της αρέσει πολύ η μόδα, είναι πάντα καλοντυμένη με ιδιαίτερη αδυναμία στον οίκο Chanel. Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας.