Home Lifestyle

Θοδωρής Μαραντίνης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με καλούς φίλους

Θοδωρής Μαραντίνης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με καλούς φίλους

Ένα πάρτι για φίλους έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του έκανε ο γνωστός τραγουδιστής το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουνίου

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Λιάνα Ζημαλη και το Breakfast@Star, μάλιστα, ο τραγουδιστής εξέφρασε την διάθεση να τον δούμε σύντομα και τηλεοπτικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “το νιώσω σαν αναγέννηση, γιατί είμαι σε μια φάση της ζωής μου που νιώθω ότι κάνω ωραία καινούργια ξεκινήματα. Το είχα πολύ ανάγκη αυτό, προσωπικά και επαγγελματικά. ίσως και συναισθηματικά”.

“Πλέον είδα λίγο και με την παρουσίαση, γενικότερα, ότι θα μπορούσα να μπλέξω και σε κομμάτια που είναι λίγο πιο διαδραστικά παρουσιαστικά που μπορεί να ‘χουν λίγο τραγούδι και λίγο χορό και λίγο χιούμορ και λίγο σκετς . Οπότε ίσως κάτι βραδινό που να τα έμπλεκε όλα, δεν ξέρω”.

“Η σχέση με τα παιδιά είναι πολύ όμορφη πλέον γιατί είναι σε μια ηλικία και τα δυο που μπορούμε και συνεννοούμαστε και μπορούμε να λειτουργούμε πολύ διαφορετικά και σε ένα άλλο επίπεδο. Είναι ωραίο για τους βλέπεις να μεγαλώνουν, να γίνονται άνδρες σιγά σιγά και να μπαίνουν στη ζωή πραγματικά” συμπλήρωσε, επίσης, ο Θοδωρής Μαραντίνης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

φωτογραφίες: papadakispress/ Νίκος Παπαδάκης

 

more posts vipnews
More Lifestyle
Search