Home Lifestyle

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ιδέα να γίνω ηθοποιός ήρθε όταν πήγα στις Σέρρες

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ιδέα να γίνω ηθοποιός ήρθε όταν πήγα στις Σέρρες

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο ηθοποιός μίλησε με συγκίνηση για την Καβάλα και τα παιδικά του χρόνια στον Γιάννη Τσιμτσέλη 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στον Γιάννης Τσιμιτσέλης και στην εκπομπή Όπου Υπάρχει Ελλάδα, αναφερόμενος με συγκίνηση στην Καβάλα και στα παιδικά του χρόνια.

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η Καβάλα δεν παλεύεται εύκολα με τα πόδια και το ποδήλατο»

«Γεννήθηκα στα Βρυσικά Έβρου, αλλά έξι μηνών ήρθα στην Καβάλα. Μεγάλωσα στον Προφήτη Ηλία, στην αλάνα, στην αυλή της εκκλησίας», είπε αρχικά, περιγράφοντας πώς γεννήθηκε η επιθυμία του να γίνει ηθοποιός. «Η ιδέα ήρθε όταν πήγα στις Σέρρες για να γραφτώ σε μια σχολή και γνώρισα μια κοπέλα που ασχολούταν με το θέατρο. Μέχρι τότε δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου παράσταση, ούτε καν στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων».

Αναφερόμενος στην αγάπη του για τις μηχανές, εξήγησε: «Η Καβάλα δεν παλεύεται εύκολα με τα πόδια και το ποδήλατο. Είναι χτισμένη σε πλαγιά, οπότε το μηχανάκι ήταν φυσιολογική ανάγκη. Η μόνη ευθεία είναι στην παραλία. Όλη η άλλη πόλη είναι ανηφόρες και κατηφόρες. Γι’ αυτό και η Καβάλα έχει τους καλύτερους οδηγούς της Ελλάδας, γιατί κάθε μέρα παρκάρεις σε ανηφόρα ή κατηφόρα».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search