Home Lifestyle

Λιάγκας για Light: «Έχουμε 100 χιλιάδες ευρώ αλλά δεν θα τα δώσουμε»

Λιάγκας για Light: «Έχουμε 100 χιλιάδες ευρώ αλλά δεν θα τα δώσουμε»

Λιάγκας: Ο Light μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα και αναφέρθηκε και και στον παρουσιαστή

Λιάγκας για Light: «Είναι ένα ευαίσθητο, γλυκό και τρυφερό παιδί»

«Τα λεφτά τα έφερες; Μεταξύ σοβαρού και αστείου κινούμαστε πάντα, νομίζω έχει πλάκα η ζωή. Ξέρω ότι δεν έχετε να τα δώσετε. Να είστε καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε ο Light που είχε ζητήσει σε δηλώσεις του 100 χιλιάδες ευρώ για να εμφανιστεί στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θεωρώ ότι κάνει μεγάλη βλακεία και δεν έρχεται. Επειδή η ζωή είναι μεταξύ σοβαρού κι αστείου και συμφωνώ, να του πω ότι προφανώς κι έχουμε 100 χιλιάδες να δώσουμε.

Και ως ΑΝΤ1 και ως εκπομπή. Απλά δεν θέλουμε να του τα δώσουμε. Να το ξεκαθαρίσουμε.

Δεύτερον θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι χαζός, είναι ένα ευαίσθητο, γλυκό και τρυφερό παιδί που έχει μυαλό» ανέφερε από την μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας απαντώντας.

Να θυμίσουμε πως ο τράπερ είχε πει:

Φυσικά και είναι. Απλώς με το Λιάγκα δεν είχα ποτέ θέμα που με συζητάει στις εκπομπές του, είχα θέμα επειδή έλεγε ψέματα και ανακρίβειες. Και του έστειλα το δικηγόρο μου γιατί δεν είναι τραμπούκος να πάω να τον δείρω, όπως έλεγε.

Έλεγε ότι στέλνω άτομα να τον απειλούν, ότι έδινα ένα παιδάκι για να του πάρω το ποδήλατο – ανακρίβειες που δε στηρίζονται στην πραγματικότητα.

Γι’ αυτό του είπα ότι θα του στείλω ένα εξώδικο, και είναι κρίμα γιατί έχει πληρώσει ήδη στο ΕΣΡ τα κέρατα του με τις μαλακίες που κάνει. Βγήκε μετά και ζήτησε προφανώς συγνώμη και με προσκάλεσε και στην εκπομπή του.

Θα πας;

Σιγά μην πάω να του κάνω και τηλεθέαση! Αν μου δώσει ένα κατοστάρικο, το συζητάμε. Θα τον κάνω μάγκα τζάμπα; Όχι, φίλε! Τη δουλειά του κάνει κι αυτός OK, αλλά κακή δουλειά!

more posts vipnews
More Lifestyle