Η γνωστή συμβολαιογράφος και ιδρύτρια του sissysworld.com Σίσσυ Παπαγεωργίου με αφορμή τα γενέθλιά της παρέθεσε ένα εστέτ lunch για λίγες και εκλεκτές φίλες της, στο St. George Lycabettus , ανάμεσά τους η γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση Κλέλια Χατζηιωάννου, η συγγραφέας του βιβλίου «l art de la table » Μαρίλη Γλύπτη Κανελλάκη, η ταλαντούχα εικαστικός Έμιλυ Βαφειά, η Ράνια Φιλίππου, η Άντζελα Βαγιωνή Οικονομίδη, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Λίτσα Λάβδα, η γνωστή εικαστικός Ζέττα Αντσακλή, η σύζυγος του εκλιπόντος κορυφαίου ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, Μαρίζα Φασιανού, η Ιωάννα Λαλαούνη του ομώνυμου οίκου κοσμημάτων, η Τζένη Γλύπτη, η υποψήφια βουλευτής Ντόρα Πάλλη Πετραλιά, η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, η Majd Samaan, η σύζυγος του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας Νίκου Παπαθανάση, Λουκία Παπαθανάση, η Αλίκη Χατζοπούλου, η ταλαντούχα ζωγράφος Στέλλα Βουλγαράκη, η σύζυγος του γνωστού ζωγράφου Απόστολου Λάβδα, Νατάσσα, η Χριστίνα Καρακίτσου, η Ντάνα Στασινού και η Σάντυ Μπήτρου.
Στον “Παράδεισο” του 6ου ορόφου του St.George Lycabettus, στο εστιατόριο με την καλύτερη θέα της πόλης, όπου τα μάτια “ταξιδεύουν” από το τραπέζι προς τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, “βυθίζονται” στα γαλάζια νερά του Αργοσαρωνικού και φθάνουν στο εκκλησάκι του Άη Γιώργη στο Λυκαβηττό, την ίδια στιγμή που ο ουρανίσκος απολαμβάνει την γαστρονομική πανδαισία ενός εκλεπτυσμένου menu, η ευχάριστη καλοκαιρινή αύρα μπλεκόταν ευχάριστα με τα θετικά vibes των «Αγγέλων», των εκλεκτών καλεσμένων που τίμησαν με την παρουσία τους την οικοδέσποινα!
Η Σίσσυ Παπαγεωργίου υποδέχτηκε τις καλεσμένες της φορώντας ένα αέρινο καφτάνι σε χρώμα ανοικτό μωβ λιλά της Ailin boutique και προσέφερε ένα δώρο για την καθεμία, ένα ροζ πουγκί που περιείχε την 24KGOLD CREAM, εμπλουτισμένη με χρυσό 24k, για τις «χρυσές» της φίλες και ένα γαλάκτωμα καθαρισμού και τα δύο της γνωστής ελβετικής εταιρείας ZARTAUX!
«Μαγειρεύοντας με τα λουλούδια του Λυκαβηττού» ήταν το θέμα του γεύματος και το τεράστιο μακρύ τραπέζι με το μαύρο τραπεζομάντηλο, τα χρυσά πιάτα και τα σερβίτσια με τις χρυσές λεπτομέρειες, πλαισιωνόταν από τα φρέσκα χαμομήλια του Λυκαβηττού και κλαδιά ελιάς, δίνοντας μια λιτή, καλαίσθητη όσο και δροσερή νότα στο τραπέζι!
Σαλάτα σε φωλιά από αγγούρι με κρέμα avocado, ψητό Camembert και πανσέδες
Σολομός σε ξυλάκι με σάλτσα φινόκιο, baby λαχανικά και ανθός θυμαριού,
Στεφάνι από μαρέγκα με φράουλες και βιόλες, ήταν το λαχταριστό menu που είχε ετοιμάσει ο executive chef του ξενοδοχείου, ενώ τα λουλούδια του Λυκαβηττού έκαναν την διακριτική και κομψή εμφάνισή τους σε κάθε πιάτο!
Το menu συνοδεύτηκε με κάποιες από τις σπάνιες φιάλες (παράγονται μόνο 500-700 κάθε χρόνο) από το ακριβότερο ροζέ κρασί του κόσμου, το LAPO αμπελώνων της Έλενας Μπαβελή, με 24K χρυσού στη φιάλη, καθώς και με λευκό κρασί του St. George Lycabettus!
Ένα μικρό άρωμα που έφτιαξε η ιδιοκτήτρια του St George Lycabettus, η πάντα ευρηματική Ειρήνη Βασιλοπούλου, που είχε σαν βάση τα λουλούδια του Λυκαβηττού που ανθίζουν σχεδόν έξω από το ξενοδοχείο της, ήταν το δεύτερο δωράκι που πήραν οι καλεσμένες!
Ήταν το δεύτερο κάλεσμα που έκανε η οικοδέσποινα επ´ ευκαιρία των γενεθλίων της (το πρώτο είχε γίνει στο εστιατόριο La Scala στην Κηφισιά της Βούλας Δήμου, με την τιμητική παρουσία του ζεύγους Νίκου και Λουκίας Παπαθανάση, Χάρη και Δήμητρας Θεοχάρη, Παναγιώτη Σιούτου και Ντόρας Πάλλη, Στέλιου και Λίτσας Λάβδα, Μπάμπου και Άτζελας Οικονομίδη και ακολούθησε άλλο ένα στο bar restaurant SWELLστη Βουλιαγμένη, ενώ η γιορτή για τα γενέθλια της Σίσσυς έγινε τα μεσάνυκτα της γενέθλιας ημέρας της, με τούρτα έκπληξη που της ετοίμασαν οι αγαπημένες της φίλες Ελένη Μπούση, Βικτόρια Μπούση και Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη!
Οι καλεσμένες έφυγαν απολαμβάνοντας μια απαράμιλλη γαστρονομική-οπτική-ψυχολογική πανδαισία και χορτασμένες όχι μόνο από την υπέροχη θέα και το εκλεκτό φαγητό και κρασί, αλλά και από τα θετικά vibes μεταξύ των καλεσμένων και την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η φιλόξενη οικοδέσποινα με το καλόγουστο art de la table, αλλά και με την φροντίδα, την θαλπωρή και την αγάπη της προς τις καλεσμένες της!