Home Lifestyle

Αγγελική Ηλιάδη: «Όταν έμεινα έγκυος, δεν άκουσα καμία απολύτως φωνή»

**Η καλοκαιρινή απόδραση της Μάρας Ζαχαρέα στην Πάρο και η σχέση ζωής με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο** Η Πάρος αποτελεί για ακόμη ένα καλοκαίρι το αγαπημένο καταφύγιο της Μάρας Ζαχαρέα και του Θεόδωρου Ρουσόπουλου. Μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας στο ιδιαίτερα προσεγμένο εξοχικό του στο Υστέρνι, έναν χώρο γεμάτο κομψότητα και ζεστή φιλοξενία, όπου συχνά υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star μοιράζεται κατά καιρούς εικόνες από τις ανέμελες ημέρες της στο νησί, αποκαλύπτοντας μια πιο προσωπική και χαλαρή πλευρά της. Οι καλοκαιρινές της εμφανίσεις, η φυσική της ομορφιά και η προσεγμένη σιλουέτα της δεν περνούν απαρατήρητες, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της χαρίζουν συχνά θερμά σχόλια. Φέτος, το ζευγάρι έχει έναν ακόμη λόγο να γιορτάζει, καθώς συμπληρώνει 34 χρόνια κοινής πορείας. Η Μάρα Ζαχαρέα έχει μιλήσει με ιδιαίτερη τρυφερότητα για τον γάμο τους, τονίζοντας πως η βαθιά κατανόηση και η αμοιβαία στήριξη είναι τα στοιχεία που έχουν χτίσει τη σχέση τους. Όπως έχει αναφέρει, η ισορροπία ανάμεσα στις διαφορετικές προσωπικότητές τους είναι αυτό που τους ενώνει: εκείνη πιο δυναμική και αυθόρμητη, εκείνος πιο ήρεμος και υπομονετικός. Μια σχέση που βασίζεται στον σεβασμό, την ελευθερία και τη δύναμη μιας αληθινής συντροφικότητας.

Αγγελική Ηλιάδη: Η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στην στάση που κρατά διαχρονικά ως προς τον δημόσιο της λόγο 

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, όπως είδαμε στον Alpha.

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κρατηθώ»

Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στην στάση που κρατά διαχρονικά ως προς τον δημόσιο της λόγο όσο και στο κομμάτι της εγκυμοσύνης της.

Ειδικότερα, η Αγγελική Ηλιάδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως “από αυτά που παρακολούθησα στους δυο ημιτελικούς για την Eurovision 2026 μου άρεσε πάρα πολύ ο Ακύλας. Επίσης, μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι του Zaf. Θεωρώ αυτά τα δύο τραγούδια πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά”.

“Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κρατηθώ. Δηλαδή αν νιώσω θυμό, νεύρα ή αν δω κάτι στην τηλεόραση, ακόμα και αν δεν είναι προσωπικό, επηρεάζομαι πάρα πολύ. Δεν ξέρω, κάποιοι λένε πως ο καλλιτέχνης δεν πρέπει να μιλάει. Όχι, όλοι πρέπει να μιλάμε και όλοι πρέπει να ‘χουμε άποψη”.

“Όλοι οι άνθρωποι. Εγώ δεν βάζω τους ανθρώπους σε κατηγορίες, πόσο μάλλον όταν ακούμε στην τηλεόραση και δημόσια παράλογα πράγματα και ανωμαλίες και δεν ξέρω και γω τι. Φυσικά και θα βγω και θα μιλήσω και δεν θα με νοιάξει καθόλου τι θα πουν”.

“Όταν έμεινα έγκυος, δεν άκουσα καμία απολύτως φωνή. Μπορεί να υπήρξαν φωνές που να ‘λεγαν να μην ολοκληρώσω την εγκυμοσύνη. Η γυναίκα όμως είναι αυτή που θα αποφασίσει για το τι θα κάνει, πως θα το κάνει και αν θα το κάνει. Κανένας άλλος, ό,τι και να λέει ο κόσμος τριγύρω” συμπλήρωσε, ακόμα, η Αγγελική Ηλιάδη στις νέες τηλεοπτικές δηλώσεις που είδαμε στον Alpha.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search