Βίκυ Καγιά: Η παρουσιάστρια και fashion expert αναφέρθηκε στο GNTM αλλά και στη διαμάχη ανάμεσα στην Παπαγεωργίου και την Χριστοπούλου
Ένα exclusive event διοργάνωσε η Βίκυ Καγιά, το βράδυ της Τρίτης 18 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή ρούχων της.
Βίκυ Καγιά: «Είμαι 47 ετών. Κάπως κύρτωσα»
Εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος, με την παρουσιάστρια και fashion expert να αναφέρεται στο GNTM αλλά και στη διαμάχη ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.
«Γυμνάζομαι καθημερινά. Πηγαίνω κάθε μέρα πιλάτες, για να στέκομαι όρθια. Μεγάλωσα. Πήγαινα δύο φορές την εβδομάδα και δεν έφτανε και τώρα πηγαίνω κάθε μέρα. Φυσικά και λέω την ηλικία μου. Είμαι 47 ετών. Κάπως κύρτωσα, κάπως τα κόκαλά μου τρίζουνε. Πήγα κι εγώ να φροντίσω τον εαυτό μου» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.
«Αληθινά δεν έχω δει καθόλου GNTM. Είναι η μέρα; Είναι η ώρα; Δεν ξέρω. Δεν έχει συμβεί. Χωρίς αυτό όμως να σημαίνει κάτι και να μην υπάρχει τίποτα από πίσω. Δεν το έχω δει. Δεν μου λείπει, γιατί όταν κλείνω κύκλους στη ζωή μου από πράγματα που έχω αγαπήσει πάρα πολύ, με πάθος, με πάρα πολύ μεράκι και προσήλωση, το ξεπερνάω, το αφήνω. Αλλά χαίρομαι που υπάρχει και χαίρομαι που πάει μια χαρά και χαίρομαι που όλοι είναι στη θέση τους και όπως πρέπει.
Δεν κρατάω επαφή με όλους τους κριτές, μόνο με αυτούς που έχουμε ωραία συνθήκη και πολύ όμορφη, έτσι πώς να το πω, έχουμε ωραίο connection, ωραία σύνδεση» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.
«Το άκουσα. Δεν έχω γνώμη για το θέμα. Εύχομαι να τελειώσουν όλα ομαλά. Τι να πω; Δεν ξέρω. Είναι δύσκολα πράγματα αυτά. Δεν έχουμε επαφές. Οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί» τόνισε η Βίκυ Καγιά για τη διαμάχη ανάμεσα στις πρώην συνεργάτιδές της στο GNTM, Έλενα Χριστοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, το μοντέλο, παρουσιάστρια και κριτής του GNTM κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, εναντίον της πρώην μάνατζερ της αγωγή – μαμούθ ζητώντας 1.000.000 ευρώ για ηθική βλάβη αλλά και μήνυση στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της: «Κακουργηματικής υπεξαίρεσης άνω των 120.000 ευρώ, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, κακουργηματική πλαστογραφία άνω των 120.000 ευρώ, κακουργηματική παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση με οικονομικό αντικείμενο άνω των 120.000 ευρώ και υπεξαγωγή εγγράφων».





