Home Social Events

Στέφανος Κορκολής- Σοφία Μανουσάκη: Τραγούδησαν για τους σκοπούς του MDA Ελλάς

Το Annual Dinner του MDA Ελλάς έγινε με μεγάλη επιτυχία στη Λίμνη Βουλιαγμένης στις 20 Σεπτεμβρίου το Annual Dinner του MDA Ελλάς.

Η προσέλευση υπήρξε μεγάλη, με ανθρώπους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και προσωπικότητες του ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, στηρίζοντας έτσι για μια ακόμα φορά με τη συμμετοχή τους τις δράσεις του MDA, που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.

Η βραδιά ξεκίνησε με μια μοναδική χορογραφία από την Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης και κορυφώθηκε με την παρουσία του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη, Στέφανου Κορκολή και της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη, που μας ταξίδεψαν στο δικό τους μουσικό σύμπαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κορκολής είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, αφού η μητέρα του πάσχει από μυασθένεια Gravis.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τη δημιουργία της 1ης Ειδικής Μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων για ενήλικες στην Αθήνα.

more posts vipnews
More Social Events
Search