Home Lifestyle

Survivor All Star: Επέστρεψε Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι την περασμένη Πέμπτη

Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star.

Survivor All Star: Στην Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Νίκος Μπάρτζης, η Ρία Κολοβού και ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση για την περασμένη εβδομάδα από το Survivor all Star.

Χαλαροί έφτασαν στο συμβούλιο οι κόκκινοι παίκτες, καθώς κανείς από την ομάδα τους δεν κινδύνευε με αποχώρηση, την ώρα που οι μπλε παίκτες βρισκόταν εν αναμονή της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε από το Survivor All Star.

«Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Ήταν η τέταρτη φορά και το ταξίδι εδώ για μένα τελειώνει. Είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά πριν φύγουμε από την καλύβα. Είναι απόλυτη σεβαστή η απόφαση του κοινού.

Νιώθω πάρα πολύ δυνατή που κατάφερα και επιβίωσα, αγωνίστηκα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό», ήτα τα πρώτα λόγια της Ελευθερίας Ελευθερίου η οποία συμπλήρωσε: «Τα έχω ζήσει όλα στα κόκκινα».

Απαντώντας στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού για τον ποιον θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου κοίταξε τον Μάριο Πρίαμο λέγοντας το όνομά του, ενώ εκείνος την πήρε στην αγκαλιά του.

Το απόγευμα της Κυριακής η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakispress

more posts vipnews
More Lifestyle
Search