Home Lifestyle

Χάρης Ακριτίδης: «Ο γιος μου έκανε δύο εγχειρήσεις καρδιάς»

Χάρης Ακριτίδης: Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του

Ο Χάρης Ακριτίδης έδωσε συνέντευξη στο «The 2night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του γιου του.

Χάρης Ακριτίδης: «Ο γιος μου έκανε δύο εγχειρήσεις καρδιάς, είναι 31»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που ήρθαν στη ζωή του τα τελευταία, επτά χρόνια και αποκάλυψε πως έφτασε μέχρι το Δαφνί από τις κρίσεις πανικού που πάθαινε.

Όπως είπε μάλιστα αυτά τα χρόνια, έχασε τον πατέρα του,  έκαναν εγχείρηση στη μητέρα του αλλά και η κόρη του και ο γιος του υποβλήθηκαν και αυτοί σε εγχειρήσεις.

«Έγιναν αρκετά κακά πράγματα τα τελευταία 7 χρόνια. Έχασα τον πατέρα μου, έκαναν εγχείρηση στη μητέρα μου, έκαναν εγχείρηση στην κόρη μου και δύο εγχειρήσεις καρδιάς στον γιο μου. Κάηκε το σπίτι μου. Με έκαναν πιο δυνατό.

Ιδίως με τον γιο πέρασα πολύ δύσκολα.

Είναι 31-32 χρονών και η περίπτωσή του ήταν δύσκολη και σπάνια. Από αυτήν την ασθένεια ζει το 3-5%.

Κόλλησε ο σταφυλόκοκκος στην κεντρική βαλβίδα της αορτής και όταν υπάρχει μόλυνση στην καρδιά, είναι σαν “σάπια” λαμαρίνα. Δεν μπορεί να ράψει ο γιατρός…

Όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό, δεν κλαίγομαι γι’ αυτά που πέρασα. Έγινα πιο καλός, πιο δυνατός και πιο ταπεινός άνθρωπο δόξα τω Θεώ.

Βλέπω την ζωή με άλλο μάτι! Αυτή η λαιμαργία να πετύχω, να ρημάξω, να κλέψω, να ανέβω, έφυγε. Η καρδιά μου έχει γίνει πιο απλή, πιο λιτή και πιο ανθρώπινη».

Ο Χάρης Ακριτίδης πρόσθεσε: «Πάθαινα κρίσεις πανικού, έφτασα μέχρι το Δαφνί. Πλέον είμαι ένας άλλος Χάρης. Αισθάνομαι από όλα αυτά που έγιναν ότι ο Θεός το έκανε για να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search