Home Politics / Sports / Various

Στέλιος Διονυσίου: Στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από διαπληκτισμό με τροχονόμο!

Στο αστυνομικό τμήμα προσήχθη ο Στέλιος Διονυσίου, με την κατηγορία ότι χτύπησε με το αυτοκίνητό του αστυνομικό ο οποίος τον είχε σταματήσει.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής επιχείρησε το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου και ενώ η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ, να παραβιάσει την κορδέλα της αστυνομίας και να συνεχίσει την πορεία του.

Ο Στέλιος Διονυσίου διαπληκτίστηκε έντονα με τους αστυνομικούς και χτύπησε, μάλιστα, έναν εξ αυτών ελαφρά στο χέρι, με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Ο τραγουδιστής μετά το θερμό αυτό επεισόδιο οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου πιθανότατα η προσαγωγή του θα μετατραπεί σε σύλληψη.

more posts vipnews
More Politics / Sports / Various
Search