Home Lifestyle

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ήμουν με τη Σοφία Παυλίδου στο ΚΑΤ»

Στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου, όταν εκείνη διεκομήσθη στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό στο θέατρο Χυτήριο, βρέθηκε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο ηθοποιός, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και επιβεβαίωσε τον τραυματισμό της Σοφίας Παυλίδου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι πήγε μαζί της και στο νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες: «Ήμουν στο ΚΑΤ με τη Σοφία Παυλίδου γιατί είμαι φίλος της και ήθελα να τη στηρίξω σε αυτό. Πήγαμε στην αρχή σε μια ιατροδικαστή και μετά στο ΚΑΤ», αποκάλυψε ο ηθοποιός, αιφνιδιάζοντας την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αναφέρθηκε όμως και στους λόγους που κατά τη γνώμη του ώθησαν την Σοφία Παυλίδου, να εμείνει στην δικαστική επίλυση της υπόθεσης: «Για να φτάσει να μηνύσει άνθρωπο σημαίνει πως υπήρξε βία. Επειδή μιλάω μαζί της κάθε μέρα – και το λέω αυτό με πολύ αγάπη και ψυχραιμία – αν της ζήταγε ένα συγνώμη ο Μάνος θα ήταν βάλσαμο για όλους».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search