Home Lifestyle

Φωτεινή Αθερίδου: Η φωτογραφία την ώρα που θηλάζει το γιο της (pic)

Φωτεινή Αθερίδη

Η Φωτεινή Αθερίδου σε τρυφερές στιγμές με το γιο της.

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, απολαμβάνει τη μητρότητα και την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Μπορεί οι πρώτοι μήνες μετά τη γέννηση του μωρού να συνδυάστηκαν και με την αναγκαστική παραμονή στο σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού. Αυτό όμως δεν πτόησε την ηθοποιό, η οποία δε μπορεί να κρύψει τη χαρά της γι΄αυτό που βιώνει στη ζωή της.

Και δε σταματά να κάνει αναρτήσεις στο Instargam από τρυφερές στιγμές με το γιό της. Καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η Φωτεινή Αθερίδη, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με τον μικρό. Από τα παιχνίδια τους, όταν κοιμούνται, όταν παίζουν.

Με αφορμή την ημέρα της μητέρας, η ηθοποιός, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό. Πρόκειται για μια παλιά φωτογραφία των δύο μέσα στο μαιευτήριο. Σε αυτή τη βλέπουμε να θηλάζει το μωρό της. Στη δε λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε. «Δεν καταλάβαινα γιατί κρέμεται πάνω μου και τι ακριβώς πίνει … δεν ήξερα τίποτα και δε ξέρω ακόμα τίποτα…. Ένας άνθρωπος με δικό του χαρακτήρα βγήκε από το σώμα μου, και δε ξέρω πως γίνεται… από το ίδιο σώμα που είναι οι πνεύμονες για να αναπνέω κι η καρδιά μου για να ζω … Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search