Home Social Events

«Funky Buddha»: Λαμπερό opening party στο Χαλάνδρι

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος επωνύμων, έγιναν τα εγκαίνια του καταστήματος Funky Buddha στο Χαλάνδρι.

Η γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Αλεξίου υποδέχθηκε τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd, αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο που έμειναν έκπληκτοι με τα ρούχα της Funky Buddha που τα χαρακτηρίζει το τρίπτυχο ποιότητα, κομψότητα και μοναδικότητα!

 

 

 

Η ομάδα της Funky Buddha δημιουργεί ρούχα που αποτελούν «καμβάδες έκφρασης» και δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να είναι ο εαυτός τους και να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Ρούχα άνετα, ποιοτικά και προσιτά, που ταιριάζουν σε κάθε άτομο, εκφράζοντας την προσωπικότητά του.

 

 

 

Η εταιρεία προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε t-shirts, polos και σορτς ενώ διαθέτει και δυνατή γκάμα outerwear, όπως τα μπουφάν, τα πλεκτά και τα hoodies. Εδώ και 2 χρόνια η Funky Buddha παρουσίασε και την πρώτη της γυναικεία συλλογή, που έγινε από την αρχή ανάρπαστη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

 

Η εταιρεία προσφέρει ρούχα δυναμικά, χαρούμενα, εκφραστικά, με προσεγμένες ποιότητες και λεπτομέρειες, μα πάνω από όλα άνετα. Αντικατοπτρίζει τον ενθουσιασμό, την ελευθερία έκφρασης και τη διαφορετικότητα στο στυλ, που αναζητούν όλοι όσοι αισθάνονται αυθεντικοί, δημιουργικοί, τολμηροί και σίγουροι για τον εαυτό τους!

 

 

Η Funky Buddha λειτουργεί αυτή τη στιγμή 17 shop in a shop, 4 stand alone shops και 4 outlets, ενώ διαθέτει 400 συνεργαζόμενα καταστήματα, σε Ελλάδα και Κύπρο. Από το 2010 εξάγει σε Ισπανία και Ολλανδία, έχοντας παρουσία σε πάνω από 75 σημεία πώλησης. Η ανάπτυξη των εξαγωγών είναι στρατηγικός στόχος για την εταιρεία, η οποία έχει ήδη συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε εκθέσεις όπως η CPD Signatures στο Ντίσελντορφ, η BRANDERY στη Βαρκελώνη και η CPM Premiere στη Μόσχα.

 

 

 

Στο opening party του καταστήματος του Χαλανδρίου, όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ολοκαίνουργια συλλογή της Funky Buddha για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2015-16, απολαμβάνοντας μοναδικά κοκτέιλ αλλά και τις μουσικές επιλογές της Μάγκυ Χαραλαμπίδου στα decks.

more posts vipnews
More Social Events
Search