Στις «αποκαλύψεις» που έγιναν άθελά τους στην παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» και στην καλύτερη ανάμνηση που έχει από αυτή αναφέρθηκε ο Μάνος Ιωάννου.
«Η τελευταία σκηνή όπου έπρεπε να κάνουμε στριπτίζ είχε πάντα πολύ ενδιαφέρον. Συνέβησαν διάφορα ατυχήματα. Δεν νομίζω να υπήρξε κάποιος από τους πέντε μας που να μην έκανε το λάθος, μαζί με το παντελόνι να τραβήξει και το εσώρουχο, λίγο πριν σβήσουν τα φώτα και να κάνει «αποκαλύψεις». Ο πιο ατσούμπαλος από όλους ήταν ο Κώστας Ευριπιώτης, τον είδαμε γυμνό αρκετές φορές. Αλλά και σε εμένα έτυχε να φύγει το σλιπάκι, να νιώσω ξαφνικά ένα περίεργο αεράκι χαμηλά και να με λούζει ιδρώτας.
Η πιο αστεία στιγμή που θυμάμαι ήταν όταν σε μια παράσταση, βλέποντας το κοινό από κάτω να μην είναι πολύ θερμό, στην τελευταία πράξη που είχα μία σκηνή καβγά με τη Νίκη Λάμη –υποδυόταν τη σύντροφό μου– γύρισα και είπα ψιθυριστά στον Κώστα Κόκλα: «Τώρα θα τους πάρω τα σώβρακα!». Είπα λοιπόν την πρώτη μου ατάκα «Τι είπες, μωρή;» κι εκεί που είχα πάρει φόρα για να συνεχίσω να της τα χώνω, λέγοντας: «Δεν φταίει λέει; Και βέβαια φταίει!», έκανα σαρδάμ. Πριν προλάβω να το σώσω, ήρθε δίπλα μου ο Κώστας Κόκλας και μου είπε στο αυτί: «Πολλή φόρα πήρες. Κατέβασε λίγο ταχύτητα!». Ε, αυτή η σκηνή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, γιατί διαλυθήκαμε όλοι από τα γέλια», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ» ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου.