Home Lifestyle

Μαλέσκου: Η αντίδραση στις φήμες για την νέα εκπομπή με τον Μπογδάνο

Μαλέσκου: Η αντίδραση στις φήμες για την νέα εκπομπή με τον Μπογδάνο

Μαλέσκου: Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να συνεχίζει στο πρωινό μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, λίγη ώρα μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» που παρουσιάζει στο Open.

Μαλέσκου: Τι απαντά η παρουσιάστρια στις φήμες για καλοκαιρινή εκπομπή

Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να συνεχίζει στο πρωινό και το καλοκαίρι μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με την ίδια να δίνει μια αινιγματική απάντηση, χωρίς να απαντάει καθαρά.

«Δεν ξέρω τι μαθαίνετε. Εγώ ξέρω ότι έχουμε «Ραντεβού το ΣΚ» και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου. Έχουμε έναν σταθμό που είναι δίπλα μας», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου για τις επαφές της με το ΟΡΕΝ για την επόμενη σεζόν.

Το καλοκαίρι διακοπές ή δουλειά; Μπορεί να σε δούμε σε καλοκαιρινή εκπομπή;

«Γεια σας», αρκέστηκε να απαντήσει με νόημα η παρουσιάστρια. «Με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο έχετε μιλήσει; Έχει ακουστεί ότι θα συνεχίσεις το καλοκαίρι με την ομάδα της εκπομπής του στο ΟΡΕΝ».

«Γεια σας», επανέλαβε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποχωρώντας από το σημείο χαμογελώντας.

Ενώ σε δηλώσεις της στο Breakfast@Star, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε πως: «Κυλάνε όλα καλά. Μετράνε αντίστροφα οι περισσότεροι συνεργάτες για να πάνε διακοπές. Δεν ανυπομονώ να τελειώσουμε, θέλω να ολοκληρωθεί με το σκεπτικό που ξεκίνησε τη συγκεκριμένη περίοδο. Εμείς έχουμε τη στήριξη του σταθμού και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι αυτό που είναι τηλεοπτικά. Δεν ήταν ποτέ άγριος ή ήμερος (μετά τη νέα του σχέση)».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search