Home Social Events

Η Swarovski Hellas στηρίζει το έργο της «Αποστολής»

Τη φωνή της με χιλιάδες ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ένωσε η Swarovski Hellas.

Η Swarovski Hellas, ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά φαινόμενα, αγόρασε εισιτήρια για την συναυλία συμβάλλοντας στο ποσό που διατέθηκε στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή».

 

 

Τα εισιτήρια αυτά προσφέρθηκαν στους φίλους της επίσημης σελίδας Swarovski στο Facebook, δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική αυτή βραδιά.

 

 

Από τον χώρο που είχε δημιουργήσει η εταιρία στο γήπεδο την ημέρα της συναυλίας, πέρασαν πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων η Μαρία Μπεκατώρου, η Λάουρα Νάργες, η Ελένη Τσαγκρίνου και η Κλέλια Πανταζή.

more posts vipnews
More Social Events
Search