Της Στέλλας Παπαδάκη
Στο πνεύμα της ημέρας, καθότι του Αγίου Βαλεντίνου, η έκθεση ” Arts & Crafts of Love” στην Myi4d Gallery της Αλεξάνδρας Κούμπα, που περιλαμβάνει έργα με θέμα τις διαφορετικές εκφράσεις του έρωτα και διαρκεί μέχρι σήμερα στις 8:00 το βράδυ.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (12/2) και προσέλκυσαν πολλούς λάτρεις της τέχνης του έρωτα που θαύμασαν τα έργα που φιλοτέχνησαν 19 καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένοι.
Πολύ εντυπωσιακά ήταν τα έργα του Ρώσου καλλιτέχνη Yaroslav Levchenko ο οποίος αν και νεότατος έχει εκθέσει έργα του στο Hermitage της Αγίας Πετρούπολης.
Το θέμα που επέλεξε ο καλλιτέχνης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν ροζ φλαμίνγκο με εντυπωσιακά χρώματα, που ζωγράφισε σε τελάρα μεγάλων διαστάσεων.
Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης, μεταξύ άλλων οι ζωγράφοι Παρασκευή Γαρδέλη, Έφη Παπαϊωάννου η φωτογράφος Χριστίνα Καλλιγάννη και η εικαστικός Βίβιεν Δημητρακοπούλου.