Στο λιμάνι επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια με την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας. Δεν είναι μόνο η ήττα που έχει ενοχλήσει αλλά περισσότερο η εμφάνιση της ομάδας που έδειξε πως δεν ήταν έτοιμη για την πρεμιέρα του Champions League!
Τα προβλήματά του Ολυμπιακού είναι μεγάλα, κυρίως ανασταλτικά γεγονός που φάνηκε και εχθές. Οι αμυντικοί δεν έχουν δέσει καθόλου μεταξύ τους, ενώ εχθές για πρώτη φορά ο Ζαρντίμ έβαλε κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Κοντρέρας με τον Μανωλά.
Το θετικό βέβαια είναι πως είναι ακόμη αρχή της χρονιάς και η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί και άλλο, αυτό εξάλλου τόνισε και ο προπονητής των ερυθρόλευκων μετά το παιχνίδι.
Από την πλευρά του, ο κόσμος που χθες είχε δημιουργήσει μια φανταστική ατμόσφαιρα είναι πολύ απογοητευμένος, και κυρίως η γκρίνια πέφτει πάνω στο πρόσωπο του προπονητή. Πολύς κόσμος του Ολυμπιακού είναι απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας και θεωρεί υπεύθυνο τον Ζαρτνίμ για τις κακές εμφανίσεις , ενώ δεν αρέσουν καθόλου και οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού στηρίζει τον προπονητή και περιμένει να δει άμεση αγωνιστική βελτίωση καθώς θεωρούν πως υπάρχει χρόνος να συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως άφηναν να εννοηθεί και χθες το βράδυ άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού, πρώτος στόχος είναι το ντάμπλ στην Ελλάδα και μετά μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&;article=107898