Home Social Events

“Παραμύθια μάντολες”: Ποιοι πήγαν στην πρεμιέρα της παράστασης!

Το νέο έργο του Παντελή Καναράκη με τίτλο «Παραμύθια μάντολες», παρουσιάστηκε στο Shamone και στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες. Στη νέα δημιουργία του Παντελή Καναράκη, εκτός από τον ίδιο, πρωταγωνιστούν οι: Βασιλική Ανδρίτσου,Τ ίνα Τράκου, Γιάννα Ζιάννη, Γιώργος Παράσχος και Γιάννης Σεμερτζίδης.

 

Τρία πασίγνωστα και αγαπημένα παραμύθια, μεταμορφώνονται σε μια μουσικοχορευτική σατυρική παράσταση με νεράιδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, σεξομανείς νάνους, ακόλαστες κακές μητριές, κολοκύθες και άμαξες.

 

Με την συνοδεία ζωντανής μουσικής και σε μορφή μιούζικαλ, με χορευτικά και τραγούδια του χθες και του σήμερα, ο Παντελής Καναράκης συνήθης ύποπτος και αγαπημένος συνεργάτης του Shamone, ετοίμασε το νέο του παραμύθι.

 

Στην πρεμιέρα μεταξύ άλλων είδαμε τους: Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Έλενα Κρίτα, Χάρη Ρώμα, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκο Μουτσινά, Νάσο Αλευρά, Βασίλη Θωμόπουλο, Ματθίλδη Μαγγίρα κ.α.

more posts vipnews
More Social Events
Search