Σε βραδινή έξοδο για θέατρο χωρίς τη Φαίη Σκορδά συνάντησε ο φωτογραφικός φακός τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη.
Οι φίλοι και συνεργάτες, επέλεξαν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση “Μου λες αλήθεια;” με τον πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο θέατρο Κάππα. Μαζί τους ήταν και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Το πρωινό», Ελεάνα Τρυφίδου.
Η παρέα παρακολούθησε την παράσταση, στην παρέα τους ωστόσο δεν ήταν η Φαίη Σκορδά η οποία επέλεξε να μείνει στο σπίτι με τον μικρό Γιάννη, ενώ γενικότερα έχει περιορίσει τις βραδινές εξόδους λόγω της εγκυμοσύνης της.
Η τηλεοπτική παρέα, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, επισκέφτηκε τα καμαρίνια και έδωσε τα συγχαρητήριά της στους πρωταγωνιστές με τους οποίους και φωτογραφήθηκε.