H οικογένεια Γεωργαντά, μία από τις γνωστότερες στο χώρο των φαρμακοποιών της Αθήνας, πραγματοποίησε ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο cocktail πάρτυ.
Το event έλαβε χώρα δίπλα στο ιστορικό φαρμακείο του Βασίλη Γεωργαντά, που είναι ανοιχτό από το 1972 στην καρδιά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 119.
Τα ηνία της προέκτασης του φαρμακείου ανέλαβε η κόρη του, η γνωστή επιχειρηματίας, Ναταλία Γεωργαντά με ένα μοναδικό χώρο υψηλής αισθητικής με δερμοκαλλυντικά και μοναδικές υπηρεσίες spa και ομορφιάς.
Στο κατάστημα “Δερμοκαλλυντικά – Ναταλία Γεωργαντά” υπάρχουν τα πιο γνωστά brands φαρμακευτικών και αντιαλλεργικών αλλά και ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Στο cocktail πάρτυ η Ναταλία Γεωργαντά υποδέχτηκε πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, που δοκίμασαν πολλά προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από την ομορφιά και την περιποίηση και έμειναν έκπληκτοι με τον χώρο – διαμάντι στο κέντρο της Αθήνας.