Home Social Events

Κάνε τον Φόβο σου Δύναμη: Εκδήλωση του Strong Me για την έμφυλη βία

Κάνε τον Φόβο σου Δύναμη: Εκδήλωση του Strong Me για την έμφυλη βία

Το Strong me, το κίνημα για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών διοργάνωσε στο Ωδείο Αθηνών εκδήλωση αφύπνισης με τίτλο «Κάνε τον Φόβο σου Δύναμη» για την πραγματικότητα της Έμφυλης Βίας.

Η τέχνη και ο αθλητισμός ανοίγουν τον δρόμο για να μετατρέψουμε τον φόβο μας σε δύναμη, γι΄αυτό και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης, του αθλητισμού και του ακτιβισμού, καθώς και επιζώσες έμφυλης βίας, έδωσαν ηχηρό «παρών» στην εκδήλωση.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και τη συμμετοχή καλλιτεχνών (Πέννυ Μπαλτατζή, Ειρήνη Τουμπάκη και Ασπασία Θεοφίλου) υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Αραβίδη.

Τέλος, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ για την Έμφυλη Βία «Οι κόρες της σιωπής» της Δέσποινας Σωτηροπoύλου, το οποίο πριν λίγες ημέρες έλαβε το 1ο Βραβείο Δραματουργικού Ντοκιμαντέρ στο “2ο International Film Epidaurus”, υπό την αιγίδα του “London Greek Film Festival”.

Δείτε φωτογραφίες:

Ζέτα Δούκα
Δήμητρα Βαμβακούση
Πέννυ Μπαλτατζή
Κατερίνα Γκαγκάκη Νίνα Διακοβασίλη
Στέλιος Κυμπουρόπουλος Βούλα Πατουλίδου
Γιώτα Δουβή Δήμητρα Βαμβακούση Βίκυ Μπαφατάκη
Βούλα Πατουλίδου Έλενα Βρεττού

φωτογραφίες: papadakispress/ Δημήτρης Πελέκης

 

more posts vipnews
More Social Events
Search